Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Oftalmologie Kaspříková s.r.o: Bezpečné a efektivní řešení pro vaše oči v ČR

Creation date: Apr 20, 2024 4:55am     Last modified date: Apr 20, 2024 4:55am   Last visit date: May 3, 2024 4:28am
1 / 20 posts
Apr 20, 2024  ( 1 post )  
4/20/2024
4:55am
Fatka Lanka (21silena)

Oftalmologie Kaspříková s.r.o: Bezpečné a efektivní řešení pro vaše oči v ČR.
 Od ledna 1993 je naše oční ordinace aktivní v oblasti oftalmologie, a od roku 2012 pod názvem Oftalmologie Kaspříková s.r.o. Jsme hrdí na to, že jsme se stali pevnou součástí péče o zdraví očí v České republice. S ohledem na pohodlí a efektivitu našich klientů upřednostňujeme objednávkový systém, který minimalizuje časovou zátěž. Pro akutní stavy a kontroly po operacích jsme k dispozici již od ranních hodin.
  Naše služby jsou komplexní a zahrnují diagnostiku a léčbu očních onemocnění jak u dospělých, tak i u dětí, včetně kojenců. V rámci naší ordinace provádíme různé procedury, včetně chirurgických zákroků na zevním segmentu oka. Tyto zákroky zahrnují odstranění kožních a tukových výrůstků na víčkách a v okolí, léčbu ječných zrn, cyst, znamének, a dalších kožních problémů kolem očí. S ohledem na bezpečnost a kvalitu poskytované péče spolupracujeme s Biocytolabem s.r.o. ve Frýdku-Místku, kde provádíme histologické vyšetření odebrané tkáně.
Oftalmologie Kaspříková s.r.o: Komplexní služby pro vaše zrakové potřeby v ČR https://www.ocnilekar-fm.cz/
 Kromě toho jsme vybaveni pro poskytování péče kojencům, včetně provádění průplachů a sondáží slzných kanálků v případech, kdy je to indikováno. Našim klientům také nabízíme službu aplikace a prodeje kontaktních čoček na objednávku, abychom pokryli široké spektrum potřeb v oblasti péče o oči.
  Je nám ctí spolupracovat s očními pracovišti po celé České republice a přispívat k celkové péči o zdraví očí obyvatelstva.
  A co vlastně je zrak? Zrak je smysl, který nám umožňuje vnímat světlo, barvy a tvary, a hraje klíčovou roli v orientaci v prostoru. Pro člověka je to nejdůležitější ze všech smyslů, neboť zhruba 80 % všech informací vnímáme zrakem. Díky němu rozpoznáváme kontury předmětů, jejich vzdálenost a pomáhá nám při orientaci v prostředí.
  Pokud máte jakékoliv otázky ohledně péče o Vaše oči nebo chcete využít našich služeb, neváhejte nás kontaktovat na čísle +420 558 633 731 nebo +420 725 045 950, nebo nám napište na e-mail info@www.ocnilekar-fm.cz. Jsme tu pro Vás a Vaše zdraví očí!
photo